Ruilen en retourneren

Retourneren & terugbetalingen

Hoe retourneer je een bestelling?

  1. Mail binnen 14 dagen jouw retouraanvraag naar schmuck.byshanouk@gmail.com met als onderwerpregel: retouraanvraag. Vermeld in de mail het volgende: ordernummer, welke items je wilt retourneren en de reden. (let op: oorbellen & tweedehands items nemen wij niet retour m.u.v. vintage ringen: voor retourrecht en garantie zie punt 6)
  2. Doe de artikelen in de originele verpakking, zodat ze niet beschadigen.
  3. Je ontvangt van ons een mail met de gegevens om jou pakket terug te sturen (let op: retourkosten zijn voor eigen rekening).
  4. Zodra we jouw pakketje hebben ontvangen, beoordelen wij of dit in originele, juiste en onbeschadigde staat is aangekomen. Indien je het item beschadigd of defect hebt ontvangen, is het dus belangrijk om dit te vermelden bij jouw retouraanvraag
  5. We kunnen terugbetaling enkel verwerken via de oorspronkelijke betalingsmethode. Je kunt de terugbetaling ontvangen binnen 14 dagen na ontvangst. Zodra de terugbetaling in gang is gezet, ontvang je hier een mail over.
  6. Retourrecht en garantie vintage ringen. U kunt de ring binnen 14 dagen retourneren; onbeschadigd en in originele verpakking. Na aankoop van een vintage ring geven wij een garantie van 2 maanden. De garantie vervalt: als de ring een defect vertoont dat is veroorzaakt door vallen of stoten of dergelijke, als u veranderingen heeft aangebracht (of door een derde). Is de ring defect en wilt u gebruik maken van de garantie dient de ring compleet te zijn. Wij geven geen geld terug. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Ons retourneerbeleid

De kosten van het retourneren nemen wij niet voor onze rekening. We raden je aan om een bewijs  van verzending te vragen en traceergegevens bij de hand te houden. Indien een retourzending verloren raakt is dit niet onze verantwoordelijkheid.